Hem » Elkjøp byttet ut alle systemer samtidig med salgsrekorder
Julia Paulsen, ecom manager Elkjøp

Elkjøp byttet ut alle systemer samtidig med salgsrekorder

De siste årene har Elkjøp byttet ut alle sine systemer i alle sine markeder, samtidig som de har slått nye salgs- og resultatrekorder. Systembyttene har vært nødvendige for å kunne utvikle omnikanaltilbudet til kundene.

Alt handler om å forbedre forbrukernes kjøpsreise i skjæringspunktet mellom online og fysisk handel. Her møter Elkjøp på utfordringer med å få forbrukerne til å dele sine data for å få en bedre kjøpsopplevelse.

I dette avsnittet av podden Netthandelstrender, som ble spilt inn på scenen på NXT Nordics-konferansen i Oslo 11. oktober, snakket programlederen Urban Lindstedt med Julia Paulsen, Director of Ecommerce i Elkjøp Nordic. Samtalen er på engelsk da Julia er fra Finland.

Allerede i 2012, hos Zalando i Berlin, lærte Julia Paulsen at konstant testing er veien videre innen digital handel. Her lærte hun også nødvendigheten av riktig lokalisering av netthandel når man ekspanderer til nye markeder.

I Elkjøp har Julia Paulsen ledet selskapets største IT-transformasjon når de byttet ut alle systemene sine, samtidig som Elkjøp slo både salgs- og resultatrekorder.

Vi fordyper oss i hva som er en god kundeopplevelse både offline og online. Ved å få kundene til å dele dataene sine, er det mulig å skape en bedre kundereise og kundeopplevelse.

Relaterte artikler