Hem » Eton Shirts er fortsatt innovative etter 90 år
Eton Shirt

Eton Shirts er fortsatt innovative etter 90 år

Eton Shirts har gått fra en lang tradisjon med bare å selge via forhandlere til å begynne å selge direkte til forbruker via egne butikker og nett. Og med 50 forskjellige størrelser for å oppnå best mulig passform, er det utfordrende å selge på nettet.

Til tross for sin lange historie, innoverer Eton med skjorter-on-demand og nye metoder for å hjelpe nettkundene med å finne riktig størrelse.

I denne episoden av podcasten Netthandelstrender eTalk snakker programlederen Urban Lindstedt med Erik Hedlund, Strategy and Business Transformation Director på Eton Shirts samt Peter Hesslin, e-handelsjef i Postnord. Dette er et betalt samarbeid mellom podcasten Netthandelstrender og Postnord eTalk.

Premiummerket Eton Shirt har produsert verdens beste skjorter i 90 år, med base i Gånghester utenfor Borås.  Med 50 forskjellige størrelser og passformer er det utfordring å guide e-handelsforbrukerne til å finne riktig størrelse. Etter å ha testet forskjellige tredjepartsløsninger for å hjelpe forbrukerne med å velge riktige størrelser, har Eton utviklet en egen løsning som bygger på maskinlæring og enkelhet.

Eton Shirts arbeider også med on-demand produksjon av skjorter i Baltikum for alltid å kunne ha de fleste varianter av skjortene sine tilgjengelig for kundene.

Familiebedriften Eton ble grunnlagt for mer enn 90 år siden i Gånghester utenfor Borås. Hovedkontoret og den opprinnelige fabrikken ligger fortsatt på stedet der bedriftens aller første skjorte ble sydd.

Eton er et globalt premiummerke som selges hos flere store forhandlere som blant annet Harrods, Selfridges, Nordstrom, Saks Fifth Avenue, Bloomingdales og Le Bon Marché. Eton har også en global nettbutikk samt 50 egne fysiske butikker i forskjellige storbyer over hele verden, blant annet New York, Los Angeles, London, Stockholm, Malmö, København og Frankfurt.

Relaterte artikler