Hem » For Skitt Fiske er kategoriekspertise grunnlaget

For Skitt Fiske er kategoriekspertise grunnlaget

Den viktigste suksessfaktoren for Skitt Fiske er at de virkelig brenner for og kan sportsfiske. Du må være sportsfisker for å jobbe med kunderelasjoner hos Skitt Fiske, og videreutdanning er viktig for å opprettholde rollen som kategoriekspert.

I 2023 skal Skitt Fiske satse stort i Sverige. Tidligere har mangel på oversettelser bremset salget i Sverige, men nå er flere av de viktigste kategoriene oversatt av studenter som kan mye om fisking.

I denne episoden snakker programleder Urban Lindstedt med Anders Amundsen, medgründer og daglig leder i Skitt Fiske.

I fjor omsatte Skitt Fiske for nesten 160 millioner kroner på nett og i den fysiske butikken i Sandefjord. Skitt Fiske ble startet av tre studenter i 2003, etter at en dansk sportsfisker ville selge dem billig fiskeutstyr. Med stor interesse for fisking og en startkapital på 150 000 kroner ble Skitt Fiske startet. I starten var det ingen leverandører som ville levere til dem ettersom de manglet en fysisk butikk. Dermed satt de seg i en bil og tok kontakt med fiskebutikker på vei mot Roskilde i Danmark.

Skitt Fiske AS åpnet nettbutikk i Sverige i 2014, og i 2017 lanserte de også en ny nisjesatsing i skittjakt.no. I 2020 ble Egmont med som deleier. Stiftelsen Egmont eide tidligere både Fjellsport og Outnorth.

Relaterte artikler