Hem » Forretningsmannen bak NA-KDs utrolige fremgang
NA-KD

Forretningsmannen bak NA-KDs utrolige fremgang

Bak NA-KDs fantastiske reise finner man den tilbaketrukne medgründeren Oscar vin Konow. Side om side med serieentreprenøren Jarn Vanhatapio har Oscar jobbet steinhardt for å skape gode prosesser, håndtere den fysiske vareflyten og få den daglige driften til å fungere.

NA-KD er en av de sterkest lysende stjernene på den svenske e-handelarenaen. Denne «fast fashion»-aktøren ble lansert i 2016, og er allerede verdsatt til 5,3 millliarder svenske kroner i følge DI Digital. I fjor vokste NA-KD med 56 prosent, og hadde mer enn 2 milliarder svenske kroner i omsetning.

I episode 184 av podcasten Netthandelstrender snakker programlederen Urban Lindstedt med Oscar von Konow, COO og medgründer av NA-KD – som har vært med fra dag én.

NA-KD ble startet med et mål om å bli en global aktør fra dag én, med et stort fokus på markedsføring via sosiale medier. Den visuelle kommunikasjonen deres er en av suksessfaktorene.

NA-KD står sterkest i Europa, men selger i prinsippet til hele verden.

Etter at det første lageret ble åpnet i Hisingen i Göteborg, ble det snart åpnet et lager i Nederland, og deretter et andre lager i Landskrona.

Tanken er at så mange kunder som mulig skal få gleden av endagsleveringer. For i følge Oscar von Konow har kravene på enkle kjøp og raske leveringer bare økt siden de startet opp i 2015. NA-KD har til nå tiltrukket seg en milliard svenske kroner i risikokapital. Tydelighet har vært svært viktig i forretningsmodellen for å kunne kommunisere med investorer. Hvor store NA-KD vil være om fem år, vil de ikke si noe om. De vil ikke sette begrensninger for seg selv, og ser heller hele verden som en mulighet.

Relaterte artikler