Netthandelstrender

Om Netthandelstrender

Netthandelstrender er en podcast om e-handel for alle som jobber med e-handel og detaljhandel. Netthandelstrender ledes av journalisten og e-handelseksperten Urban Lindstedt, som har fulgt e-handelen tett siden 2000. Det var nysgjerrighet som fikk ham til å starte Sveriges ledende e-handelspodcast, Ehandelstrender, og en av Nordens fremste historiepodcaster, Historia.nu.

Urban startet podcasten Ehandelstrender i 2016, hvor han hver uke intervjuer folk i e-handelsbransjen. 240 episoder senere er podcasten blitt en viktig del av det svenske e-handelsmiljøet. Nå kommer podcasten til Norge og ambisjonen er å intervjue menneskene som bygger norsk og nordisk e-handel. Vi ønsker at Netthandelstrender skal være et sted for inspirasjon, kunnskapsdeling og utforsking av trender.

Du kan lytte til podcasten på Apple Podcast, Spotify, Acast, Podbean eller der du vanligvis hører på podcaster. Det enkleste er å installere en podcast-app på mobilen. Ta gjerne kontakt med programlederen Urban Lindstedt dersom du har forslag til temaer og intervjuobjekter. Hvis bedriften din er interessert i å delta i podcasten, er dere velkommen til å kontakte oss for å få et tilbud.