Hem » Scandinavian Photo tør å ta betalt for frakten
Scandinavian Photo

Scandinavian Photo tør å ta betalt for frakten

Anders Halvarsson startet Netonnet allerede i 1999. I senere tid har han engasjert seg i Ellos og Junkyard, og i 2017 ble han deleier og adm.dir. i Scandinavian Photo. Anders Halvarsson er en tilbaketrukket skikkelse som bruker en radioselgers trente blikk for å utvikle moderne e-handelsbedrifter.

I Scandinavian Photo forsto han at de ansatte hadde en inngående kunnskap om produktene, men fant raskt ut at prosessene og tilbudet til kundene ikke hadde holdt tritt i en stadig mer prispresset verden.

I denne episoden av podcasten Netthandelstrender eTalk snakker programlederen Urban Lindstedt med Anders Halvarsson, adm.dir. i Scandinavian Photo og investor, og med Peter Hesslin, e-handelssjef i Postnord. Dette er et betalt samarbeid mellom podcasten Netthandelstrender og Postnord.

Etter at han forlot Netonnet, har Anders Halvarsson investert i og utviklet selskaper som Ellos, Junkyard og Teenage Engineering, og i dag er han adm.dir. hos Scandinavian Photo og en aktiv investor. Han har gått fra å være en superkjendis innenfor e-handel til å bli en mer tilbaketrukket skikkelse, for å verne om den verdifulle tiden sin.

I Scandinavian Photo så han et vellykket selskap med noen stygge riper i lakken. Siden de hadde en sterk merkevare, kunne de fortsette å holde på omsetningen, til tross for at de ikke hadde kontroll på prosessene de brukte og tilbudet til kundene.

Scandinavian Photo tør å ta betalt for frakten. I en bransje med syltynne marginer må man vise hva frakten er verdt. I en bransje med små marginer er det mer ærlig mot kundene å ta betalt for frakten enn å legge til fraktkostnadene i produktprisene.

Relaterte artikler